Haka on päättänyt muuttaa Tehtaan kentän alustan keinonurmeksi.

Asennustyöt alkavat lokakuussa, kun Ykkösen kausi päättyy. Uusi kenttä on käytössä marraskuun lopulla. Uudistuksen myötä kentän käyttöastetta voidaan korottaa.

– Olemme todella tyytyväisiä, että Tehtaan kentän kehittäminen onnistui näin lyhyellä aikataululla, toteaa Valkeakosken Tehtis Oy:n toimitusjohtaja Markku Salminen seuran verkkosivuilla.

– Luonnonnurmen vaihtaminen jalkapallonurmeen on tietyllä tavalla haikeaa, mutta näissä sääolosuhteissa tämä on ainoa järkevä ratkaisu, jotta voimme lisätä kentän käyttötunteja, kehittää kenttäaluetta ja siten monipuolistaa sen käyttömahdollisuuksia, Salminen lisää.

Tehtaan kentälle asennettava Saltex Oy:n jalkapallonurmi on yksi Suomen edistyksellisimmistä jalkapalloalustoista, jolla on mahdollista pelata muun muassa virallisia maaotteluita. Kenttä tullaan pitämään käyttökunnossa lähes koko vuoden.