Samalla kun FIFA julkisti 23 ehdokasta vuoden pelaajan palkinnon saajaksi (uutinen), julkaistiin lista myös 10 ehdokkaasta vuoden 2014 parhaaksi valmentajaksi.

Ykkössuosikki heistä lienee Saksan maailmanmestaruuteen luotsannut Joachim Löw. Valinta tulee nyt jos koskaan.

Kovimmat haastajat lienevät nuorekkaan Hollannin MM-pronssille johtanut Louis van Gaal, Real Madridin kanssa kymmenennen Euroopan parhaan seurajoukkueen titteliin saavuttanut Carlo Ancelotti sekä Atletico Madridin Espanjan mestaruuteen ja Mestarien liigan finalistiksi ohjannut Diego Simeone.

Alla näet kaikki 10 ehdokasta. Äänestysoikeus on maajoukkueiden kapteeneilla ja luotseilla. FIFA julkistaa kolmen eniten ääniä saaneen listan 1. joulukuuta ja titteli jaetaan FIFA:n gaalassa tammikuun 12. päivä 2015.

FIFA

@FIFAcom
ICYMI: The contenders for the FIFA World Coach of the Year for Men's Football were revealed - fifa.to/1w9JYnT