MYPA:n taru lopussa – entiset pelaajat haikein mielin

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

MYPA tiedotti eilen verkkosivuillaan, että sen hallitus on päättänyt hakea yhdistystä konkurssiin.

Seura ei saanut lisenssiä Veikkausliigaan, eikä se hakenut paikkaa Ykkösestä tai Kakkosesta. MYPA on ollut viime vuosikymmeninä kestomenestyjä Suomessa, joten menetys kotimaiselle jalkapallolle on suuri.

Entiset pelaajat mietiskelevät haikeina seuran nykytilaa Jalkapallon Pelaajayhdistys ry:n verkkosivuilla.

– Todella harmi että MYPA on ajautunut noin huonoon tilanteeseen. Silloin kun itse olin siellä, niin kaikki asiat hoidettiin hienosti ja se oli yksi Suomen parhaista paikoista olla jalkapalloilija. Tämä on todella iso menetys Kouvolan alueen jalkapallolle. Ihmetyttää, että noin isolta alueelta ei löytynyt tukijoita, että olisi edes Ykkösessä voitu jatkaa, MYPA:a vuosina 2009-2011 edustanut Mika Johansson sanoo.

– Surullisena ja voimattomana olen seurannut tätä murhenäytelmää. MYPAn vuodet tekivät minusta sen futaajan, mille koko urani on rakentunut. Siksi tämä tuntuu erityisen surulliselta, valittelee puolestaan Tero Taipale, joka pelasi MYPA:ssa 2003-2006.

Lisää entisten MYPA-pelaajien kommentteja voit lukea täältä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!