FC Porto näytti kaapin paikan Bayern Münchenille Mestarien liigan puolivälierien avausosassa. Bayern tarvitsee seuraavasta osasta useamman maalin voiton edetäkseen jatkoon.

Porto sai otteluun huikean alun ja johti ottelua 2-0 jo kymmenen minuutin pelin jälkeen. Porto onnistui hyödyntämään Bayern-miehistön koomailut – ja kaksi kertaa Ricardo Quaresma pääsi tuulettamaan maalia.

Ensimmäisen Quaresma ampui Jackson Martinezin hankkimasta pilkusta Bayernin sekoilun jälkeen. Toisen kerran Quaresma osui napattuaan pallon ensin Xabi Alonsolta. Hyvää prässiä seurasi tyylikäs ulkosyrjäsijoitus verkkoon.

Bayern sai tehtyä ottelussa sentään tärkeän vierasmaalin, kun Thiago Alcantara venytti uransa ensimmäisen Mestarien liigan osuman. Portugalilaiset tarrasivat kuitenkin vahvasti jatkopaikasta kiinni, kun Jackson Martinez vielä kaunisteli toisella jaksolla loppulukemat 3-1:een.

Mestarien liigan toisessa ottelussa FC Barcelona teki kovan tempun ja haki PSG:ltä 3-1-vierasvoiton. MSN-kolmikko oli pelissä liekeissä, sillä Luis Suarez osui kahdesti ja Neymar osui kerran Lionel Messin esityöstä.

PSG:n ainoa osuma tuli oman maalin kautta. Epäonnen soturiksi merkittiin Jeremy Mathieu.