Haka taistelee paikasta Suomen Cupin välieriin sunnuntaina, kun Tehtaan kentällä vastaan asettuu HJK.

Viime kaudellakin joukkueet kohtasivat samaisessa vaiheessa. Tuolloin HJK oli 3-0-lukemin parempi, mutta nyt Haka janoaa revanssia.

– Meillä täytyy olla yhtenäinen joukkuepalaaminen ja meidän on oltava tehokkaita maalipaikoissa. Meidän pitää pystyä päättämään hyökkäyksistä. Puolustuksessa on onnistuttava ottamaan HJK:lta tila pois yhtenäisellä puolustuspelillä, Hakan päävalmentaja Kari Martonen miettii seuran nettisivuilla.

HJK on tuplamestari viime kaudelta. Veikkausliiga-kauden ensimmäiset pelit ovat kuitenkin osoittaneet, että helsinkiläisnippu on kaadettavissa.

– Ei mikään joukkue maailmassa ole voittamaton. Vastus on Suomen paras ja se toimii meille hyvänä mittarina siinä mitä meidän pitää parantaa joukkueena ja yksilöinä. Niin kuin sanoin, aina on mahdollisuudet voittaa.

Hakan ja HJK:n välinen suomifutiksen Klassikko pelataan sunnuntaina kello 16.00 alkaen Tehtaan kentällä.