Ykkösessä pelaava Haka on tehnyt kauden 2016 saakka ulottuvan sopimuksen topparilupaus Eero-Matti Auvisen kanssa.

Auvinen on saanut futisoppinsa Janakkalan Pallossa. Tällä kaudella Auvinen on pelannut A-junioreissa ja vakuuttanut siellä taidoillaan. Kokemusta nuorukaiselta on myös FC Hämeenlinnan paidasta.

– ”Ege” on todella mielenkiintoinen pelaaja. Hän on vasenjalkainen ja pallollisena taitava, joka antaa hyviä avaavia syöttöjä. Isokokoiseksi pelaajaksi hän on myös nopea, Hakan päävalmentaja Kari Martonen sanailee seuran nettisivuilla.

– Hänellä on perusominaisuudet olemassa kovan luokan toppariksi eikä vasureita ole koskaan liikaa. Tärkein asia on, että hän on tervepäinen pelaaja, joka ymmärtää tekemisen laadun ja määrän päälle eikä oleta olevansa vielä valmis pelaaja. Hän on halukas kehittymään, Martonen jatkaa.

19-vuotias toppari ei hosu tulevaisuuden kanssa.

– Lähiajan tavoitteina on treenata hyvän joukkueen mukana ja kehittyä siinä. Sitten hiljalleen mukaan edustuksen pelirinkiin ja mahdollisesti avauskokoonpanoon. Sopimus mahdollistaa sen, ettei tässä tarvitse kiirehtiä ja A-junioreiden SM-sarjassakin tulee pelattua tosi hyviä matseja, Auvinen kertoo.