Viime lauantaina FC Interin maalilla 2-0-voitto-ottelussa RoPS:sta 100. nollapelinsä Veikkausliigassa pelannut Magnus Bahne kertoi ottelun jälkeen SuomiFutis-sivustolle, ettei maaottelutauko haittaa häntä.

Viime viikollahan muun muassa RoPS-valmentaja Juha Malinen kritisoi seuran verkkosivuilla voimakkaasti maaottelutaukoa. Malisen mielestä tauko on kyseenalainen esimerkiksi siitä syystä, että monikaan Veikkausliiga-pelaaja ei maaotteluihin osallistu.

– Kyllä se (maaottelutauko) meille sopii. Pelejä on tässä taas riittänyt. Otteluohjelmasta on jälleen ollut paljon keskustelua; omasta mielestäni on kuitenkin ihan hyvä, että saadaan taas hetki huilata. Siitä voidaan sitten taas jatkaa, totesi puolestaan Bahne.

RoPS-voiton myötä Inter on nyt sarjataulukossa neljäntenä seitsemän pisteen päässä SJK:sta ja RoPS:sta ottelun rovaniemeläisiä vähemmän pelanneena. 36-vuotias veskari lupasikin Interin pyrkivän kunnon loppukiriin.

– Siinä on meille tavoitetta kerrakseen loppukaudeksi: mitali sarjasta ja Suomen Cupin voitto. Siinä riittää pelattavaa. Jos emme olisi voittaneet RoPS:ia, olisi homma mennyt todella vaikeaksi.

Interin kausi jatkuu 10.9. HJK:n vieraana Sonera Stadiumilla. Suomen Cupin finaali IFK Mariehamnia vastaan pelataan 26.9. Valkeakosken Tehtaankentällä.

Jukka-Pekka Katajamäki, Turku