© Kuva: Juha Tamminen

TPS:lle kovan tason paluumuuttaja hyökkäykseen – kokemusta Valioliigasta ja maajoukkueesta asti

Hyökkääjä Mika Ääritalo palaa TPS:ään kahden kauden mittaisella sopimuksella, seura kertoi tiedotustilaisuudessaan.

Ääritalo on pelannut TPS:n paidassa yli 200 ottelua. Viimeksi hän pelasi turkulaisten riveissä vuonna 2014.

31-vuotiaalla Ääritalolla on plakkarissaan yli 250 ottelua Veikkausliigasta, joissa hän on viimeistellyt 53 maalia. Laitanhyökkääjän tontilla pelaavalla Ääritalolla on kokemusta Valioliigasta asti, kun hän edusti Aston Villaa vuosina 2003–2005. Maajoukkueessa Ääritalo on pelannut kuusi ottelua.

TPS kertoi myös tehneensä vuoden kestävän jatkosopimuksen keskikenttäpelaajansa Jani Virtasen kanssa. 28-vuotias Virtanen on Ääritalon tavoin palloillut TPS:ssä jo juniorivuosinaan. Virtasella on 154:n ottelun kokemus Veikkausliigasta.