Valioliigassa manageripotkut – nouseeko Ryan Giggs tilalle?

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Swansea antoi potkut yhdysvaltalaismanagerilleen Bob Bradleylle vain 11 ottelun jälkeen.

58-vuotias Bradley tuli erotetun Francesco Guidolinin tilalle lokakuussa. Bradleyn saldo otteluissaan oli 2-2-7, joukkueen verkkoon tehtiin näissä peleissä peräti 29 maalia. Alkukaudesta Guidolinin saldo oli 2-1-6 maalierolla 10-15.

– On surullista menettää Bob näin lyhyen ajan jälkeen. Mutta valitettavasti asiat eivät sujuneet kuten suunnittelimme. Meille tuli tunne, että jotakin on tehtävä, sillä puolet sarjasta on vielä pelaamatta, sanoi Swansean puheenjohtaja Huw Jenkins ESPN:n mukaan.

Myös Bradley itse kommentoi potkujaan.

– Tiesin hyvin, mitä olisi tulossa, kun otin pestin vastaan. Haasteellisinta näissä tilanteissa on aina saada kurssi nopeasti kääntymään. Uskoin viimeiseen asti, että kurssi kääntyy, niin myös pelaajani. Mutta jalkapallo on joskus julmaa, Bradley sanoi.

Nyt seura etsii kuumeisesi uutta manageria, Manchester Unitedin legenda Ryan Giggs on median papereissa kuumin ehdokas. Hän oli ehdolla myös, kun Bradley tuli valituksi.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!