Katso video: Portugalissa nähtiin ehkä kaikkien aikojen oudoin ulosajo – tuomari törmäsi pelaajaan!

© Kuva: Getty Images

Portugalin Liigacupissa nähtiin tiistai-iltana todella outo ulosajo, kun Portugalin liigassa toiseksi viimeisenä sarjataulukossa oleva Moreirense pudotti yllättäen FC Porton jatkosta maalein 1-0.

Porto sai ottelussa kaksi ulosajoa ja molemmat ulosajot olivat kahden keltaisen kortin myötä. Varsinkin ensimmäinen ulosajo nostatti tunteet pintaan.

Danilo Pereira sai 76. minuutilla ensimmäisen varoituksen, ja vain muutama minuutti edellisestä Pereira ajettiin ulos. Syynä toiselle keltaiselle kortille oli se, että erotuomari Luis Godinho juoksi takaperin törmäten Pereiraan.

Päätös perustui toki erotuomarin koskemattomuuteen, mutta videoaineisto todistaa, että törmäys oli täysi vahinko. Pereira ei ymmärrettävästi hyväksynyt millään punaista korttia, ja latasi videoaineiston Instagramiin seuraavin saatesanoin:

– Olen katsonut todistusaineiston satoja kertoja ja rehellisesti sanoen en voi ymmärtää tämän herrasmiehen päätöksen kriteereitä. Olen nähnyt jalkapallossa paljon, mutta tämä oli epäilemättä häpeällisin tilanne.

Voit katsoa alla olevalta videolta kyseenalaisen tuomion. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.