TPS:n tähtipelaajalta hulvaton analyysi joukkueestaan: ”Kaikkea, mitä minä en ole”

© Kuva: Juha Tamminen

TPS valmistautuu Ykkösen kauteen, joka alkaa Palloseuran osalta reilun kahden viikon kuluttua. Turkulaisten tähtipelaaja Jani ”Jamppa” Virtanen kertoi TPS TV:lle mietteitään kauden alla.

Nuori joukkue ylsi viime kaudella aina Veikkausliigan karsintaotteluihin, joissa toinen turkulaisseura FC Inter oli kuitenkin parempi. Tulevalla kaudella nuori joukkue on taas vuoden vanhempi.

– Nuoret pelaajat ovat oppineet tuntemaan meitä vanhempia paremmin. Me ehkä teemme joitain asioita paremmin kuin he, ja nyt he ymmärtävät mitä asioita me teemme paremmin ja ovat alkaneet tekemään perässä, Virtanen sanoo TPS TV:n haastattelussa.

Virtasen analyysi tulevan kauden Tepsistä oli taattua Virtasta.

– Hyväkuntoinen, aggressiivinen, taisteleva ja juokseva. Eli kaikkea, mitä minä en ole, Virtanen naurahtaa.

Virtasen rooli ensi kauden Tepsissä tulee olemaan erittäin tärkeä. Harjoituskaudella hyökkäävä keskikenttäpelaaja on jo väläytellyt huimaa laukaustaan. Miehen rooli varsinkin Tepsin hyökkäyspelaamisessa tulee olemaan suuri. Virtasella on allaan hyvä harjoituskausi.

– Tosi hyvin on mennyt. Pari pientä sairastelua oli, jotka vähän keskeyttivät harjoittelua, mutta muuten on mennyt hyvin. Koko joukkue on tällä hetkellä aika terveenä, Virtanen kertoo.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.