Borussia Dortmund tasasi lauantaina pisteet 1. FC Kölnin kanssa lukemin 0-0.

Peli itsessään ei ehkä tarjonnut kannattajien kaipaamaa draamaa ja sydämentykytyksiä, mutta ottelun jälkeen nähtiin tunteikas episodi.

Vierasjoukkue Kölnin keskuspuolustaja Neven Subotic sai raikuvat aplodit koko Signal Iduna Parkin väeltä ja hän pääsi myös huudattamaan stadionin kuuluisaa katsomon osaa, Südtribünea.

Subotic pelaa Kölnissä lainalla nimenomaan Dortmundista, jossa hän on jäänyt viime kausina erittäin vähälle peliajalle loukkaantumisten ja huonon vireen vuoksi. Kahden viime sesongin aikana hänet on nähty Dortmundin avauksessa vain viisi kertaa ja tällä kaudella häntä ei nähty Bundesliigan kentillä ollenkaan ennen lainapestiään, joka alkoi tammikuussa.

28-vuotias Serbialaistoppari ilmoitti viime kesänä, että hän aikoo lähteä Dortmundista muualle peliajan perässä, mutta Subotic tulee silti aina olemaan Borussian kannattajien sydämessä, mikä näkyi myös lauantaina. Hän oli tärkeä osa joukkuetta, kun Dortmund voitti kaksi peräkkäistä Saksan mestaruutta kausina 2010-11 ja 2011-12.

– En pysty kuvailemaan tätä, tämä on uskomatonta ja ihmeellistä sanan puhtammaissa merkityksessä, kuvaili Subotic kokemustaan Bundesliigan haastattelussa.

Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.