Confederations Cupin kaksi viimeistä semifinalistia varmistuivat sunnuntaina, kun Saksa ja Chile selvittivät tiensä B-lohkosta jatkoon.

Saksa voitti Kamerunin lukemin 3-1 Kerem Demirbayn osuttua kerran ja Timo Wernerin kahdesti. Maailmanmestari varmisti kolmen pisteen myötä paikkansa B-lohkon ykkösenä.

Sunnuntain toisessa ottelussa Chile ja Australia päätyivät 1-1-pistejakoon. Australia meni ensimmäisellä jaksolla johtoon James Troisin osumalla, mutta Martin Rodriguez toi Etelä-Amerikan edustajat tasoihin 67. minuutilla.

B-lohkon kakkonen, Chile, kohtaa välierässä Euroopan mestarin, Portugalin, joka voitti A-lohkon seitsemällä pisteellä. Saksa saa vastaansa A-lohkon Meksikon, joka jäi maalieron vuoksi omassa lohkossaan toiseksi.