Sarjataulukossa kuudentena taisteleva SJK saa lauantaina vastaansa huimassa vireessä olevan FC Lahden. SJK:n Johannes Laaksonen lähtee otteluun nöyrän itsevarmalla asenteella.

– He ovat korkeammalla sarjassa ja heillä on monta tappiotonta peliä putkeen. Erot sarjassa on kuitenkin pienet ja kun teemme oman suorituksemme, niin kyllä me heidät pystymme voittamaan, Laaksonen pohtii.

Veikkausliigassa toista sijaa pitävä Lahti on pelannut nyt 15 ottelua ilman tappiota. Laaksonen kuitenkin uskoo, että vanhat ennusmerkit pitävät paikkansa ja SJK voi nytkin yllättää lahtelaiset.

– En tiedä mistä johtuu onnistumiset heitä vastaan, mutta toivotaan että sama jatkuu myös lauantaina. FC Lahti on pelannut tosi hyvän kauden tähän mennessä ja he ovat hyvässä iskussa. Vaikka pelataankin kotona, niin pitää mennä nöyrin mielin heitä vastaan pelaamaan.

SJK:n keskikentällä häärivä Laaksonen povaa ottelusta intensiivistä näytöstä.

– Tiukka peli siitä on kuitenkin tulossa ja varmasti nähdään paljon kaksinkamppailuja kentällä. Lahti on vähän kuin RoPS:kin meitä vastaan, että niistä peleistä tulee aina vaikeita ja fyysisiä otteluita. En tiedä mikä niissä sitten on, mutta ehkä ne syttyy meitä vastaan vähän enemmän, mies summaa.

Lähde: Veikkausliiga