Bayern München joutui tyytymään torstaina 2-2-tasapeliin Hertha Berliniä vastaan Saksan Bundesliigassa. Kyseessä oli kolmas peräkkäinen ottelu, jossa Bayern jäi ilman voittoa.

Münchenin suurseuralla on takana tapahtumarikas viikko. Keskiviikkona se kärsi nöyryyttävän 0-3-tappion Paris Saint-Germainille Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa. Ranskassa koettu tappio jäi italialaisen päävalmentajan Carlo Ancelottin viimeiseksi peliksi Bayernissa. Hän sai lähteä tehtävästään torstaina ja hänen tilalleen nousi väliaikaisesti apuvalmentaja Willy Sagnol.

Vierasjoukkue Bayern ehti sunnuntaina karata jo kahden maalin johtoon Mats Hummelsin ja Robert Lewandowskin osumilla, mutta Hertha taisteli itsensä tasoihin Ondrej Dudan ja Salomon Kaloun maaleilla.

Bayernin ranskalaislaituri Franck Ribery loukkaantui noin tunnin pelin kohdalla, ja hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon. Riberyn polvi vääntyi huonoon asentoon hänen ottaessa palloa haltuun, ja ranskalaistähti viestitti välittömästi vaihtopenkille, ettei pysty jatkamaan peliä. Bayernin huoltajien oli kannettava Ribery pois kentältä.