Barcelona tyly vieras El Clásicossa – Real Madridilla tuttu ongelma, mestaruus saattoi jo karata!

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

FC Barcelona vei La Liga -kauden ensimmäisen El Stádicon maalein 2-0. Toisella puoliajalla Barcelona nosti selkeästi tasoaan ja hyödynsi tekopaikat Real Madridia paremmin.

Ensimmäisellä puoliskolla Real oli selkeästi aktiivisempi ja sai myös vaarallisia tekopaikkoja. Ongelmat olivat, kuten useasti tällä kaudella aiemminkin, tehokkuudessa. Real sai myös toisella jaksolla miehen vajaalla muutaman hyvän tekopaikan, mutta maalinteko tuntuu olevan tuskaista Los Blancos -miehistölle tällä hetkellä.

Barcelona sen sijaan hyödynsi hyvin omat tekopaikkansa. Ensimmäisellä jaksolla Paulinholle aukesi hyvä paikka Lionel Messin upeasta syötöstä, mutta silloin Keylor Navas veti vielä pidemmän korren.

Realin peli katosi totaalisesti tauolla.

Toisella puoliskolla Sergi Roberto tarjoili avopaikan Luis Suárezille, joka ei tilaisuutta tuhlannut. Suárezille oli useita tekopaikkoja, mutta tästä paikasta mies ei epäonnistunut. Maalin käynnisti upeasti Sergio Busquets, joka käytännössä yhdellä käännöksellä omalla kenttäpuoliskolla sai koko Realin puolustuksen avattua.

Ottelun ratkaisu nähtiin reilun tunnin kohdalla. Real Madridin boksissa nähtiin kolme vaarallista tekopaikka peräkkäin ja viimeisessä puolustaja Daniel Carvajal joutui torjumaan pallon maaliviivalta kädellään. Carvajal lensi suoralla punaisella kortilla suihkuun ja pallo vietiin pilkulle. Messi ei rankkarista erehtynyt, vaan tykitti pallon varmasti oikeaan yläkulmaan.

Miehen vajaalla Real ei pystynyt prässäämään Barcelonan pelinavaamista pois. Silti Los Blancos pystyi luomaan muutaman tekopaikan. Barcelona kaunisteli vielä lukemia lisäajalla, kun Aleix Vidal laukoi loppulukemat.

Voitto saattoi olla jo ratkaiseva mestaruuden kannalta, ainakin siltä osin, että Real Madridin mestaruus tuskin toteutuu tällä kaudella. Barcelona otti jo 14 pisteen eron Realiin, vaikkakin Madridilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Barcelona on sarjakärjessä ja Real neljäntenä. Toisena on Atlético Madrid, joka yhdeksän pistettä Barcelonaa perässä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS