Tanskassa AC Horsensin maalinsuulla loistavaa kautta pelaava Jesse Joronen on mielenkiintoinen nimi, kun tammikuun siirtoikkuna aukeaa. Tanskalaisen BT:n mukaan Joronen olisi siirtymässä FC Kööpenhaminaan.

BT:n mukaan Joronen siirtyisi Kööpenhaminaan vasta kauden päätteeksi, mutta sopimus saattaa syntyä jo ennen joulua. Joronen hankittaisiin Kööpenhaminaan nykyisen ykkösvahti Robin Olsenin tilalle, joka näillä näkymin olisi siirtymässä kesällä pois Kööpenhaminasta.

Joronen siirtyi täksi kaudeksi Horsensiin Fulhamista, jossa peliaika jäi luvattoman vähäiseksi. Horsensissa Joronen on saanut peliminuutteja tasaisesti ja mies on ollut yksi Tanskan Superliigan parhaista maalivahdeista syyskaudella. Joroselta kysyttiin suoraan, pelaako hän kevätkaudella vielä Horsensissa.

– En tiedä, mitä vastata tuohon kysymykseen, Joronen sanoi rehellisesti Horsens Folkeblad -lehdelle.

Tanskan Superliigassa käynnistyi talvitauko maanantaina päättyneen kierroksen jälkeen. Pelit jatkuvat helmikuussa. Bo Henriksen on Horsensin päävalmentaja, eikä hänkään osannut sanoa, mitä tammikuussa tapahtuu.

– Me teemme kaikkemme, että Jesse pysyisi täällä mahdollisimman pitkään, Henriksen totesi.