TPS:n uudella hankinnalla edessä puolen vuoden kuntoutusjakso

© Kuva: Juha Tamminen

Turun Palloseuran keskikenttäpelaaja Tomas Hradecky loukkasi akillesjänteensä TPS:n joukkueharjoituksissa. TPS:n joukkuelääkäri Petri Kallio tutki Hradeckyn jalan välittömästi harjoitusten jälkeen. Ultraäänitutkimus vahvisti, että kyseessä oli akillesjänteen repeämä.

Hradeckyn, 25, revennyt akillesjänne operoitiin tiistaina. Operaation suorittivat urheiluvammojen leikkaushoitoon erikoistuneet ortopedit, Petri Paakki ja Lasse Lempainen.

– Operaatio on suoritettu onnistuneesti ja Tomaksella on nyt edessään noin puolen vuoden aktiivinen kuntoutusjakso. Me kaikki tepsiläiset kannustamme tietysti Tomasta kuntoutumaan ja toivomme, että kuntoutus sujuu hyvin ja hän pääsee jatkamaan toivuttuaan taas harjoitteluaan, Kallio toivottaa TPS:n tiedotteessa.

Hradecky kävi aikanaan läpi koko TPS:n junioriputken ja pelasi sen jälkeen Veikkausliigassa IFK Mariehamnissa, Rovaniemen Palloseurassa sekä Seinäjoen Jalkapallokerhossa.

Kaudella 2016-17 hän edusti Tshekin pääsarjassa pelaavaa Bohemians 1905:n joukkuetta. 187-senttinen Hradecky on pelannut yhteensä 85 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä seitsemän maalia. Hän palasi TPS:aan kaksi viikkoa sitten vuoden mittaisella sopimuksella.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?