Vaikka ura Huuhkajissa tulikin päätökseen, Perparim Hetemaj jatkaa yhä pelaamista seuratasolla Serie A:ssa. Yllättävänä tietona tuli se, että Hetemaj aikoo pelata omien sanojensa mukaan enää nelisen vuotta huipputasolla.

Hetemaj on Serie A:ssa yksi arvostetuimmista keskikenttäpelaajista. Chievossa suomalaispelaaja on kantanut myös kapteeninnauhaa. 31-vuotias Hetemaj ei missään nimessä ole mikään ikäloppu jalkapalloilijana, mutta ura huipulla ei välttämättä jatku enää pitkään.

– Pari vuotta olisi vielä tarkoitus jatkaa (Chievossa) ja sen jälkeen ehkä yksi tai kaksi vuotta Suomessa, Hetemaj sanoi lehdistötilaisuudessa.

Puheista päätellen Hetemajn pelaajaura kestää enää kolmesta neljään vuotta. Hetemajn nykyinen sopimus Chievon kanssa päättyy ensi kesänä, mutta on todennäköistä, että mies tekee vielä seuran kanssa jatkosopimuksen.

Mikäli Hetemaj pelaisi vielä kaksi kautta ulkomailla ja palaisi sen jälkeen Suomeen, olisi hän todellinen huippuhankinta kenelle tahansa suomalaisjoukkueelle 33-vuotiaana. Mahdollista olisi myös se, että ”Perpa” pääsisi pelaamaan nuoremman veljensä Mehmet Hetemajn kanssa samassa joukkueessa.