Suomalaisvahti joutui heti vaihtopenkille uuden luotsin alaisuudessa – pelivuoron saaneelta kassarilta täydellinen peli

© Kuva: Getty Images
Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Reading antoi managerilleen Jaap Stamille potkut ennen maajoukkuetaukoa. Uusi päävalmentaja Paul Clement aloitti uuden joukkueensa peräsimessä heti voitolla, kun QPR kaatui perjantaina Englannin Mestaruussarjassa.

Yksi voiton takuumiehistä oli maalivahti Vito Mannone, joka syrjäytti Stamin alaisuudessa neljä edellistä peliä pelanneen Huuhkaja-vahti Anssi Jaakkolan. Clement teki neljä muutosta Stamin kokoonpanoon ja yksi niistä oli se, että Jaakkola palasi vaihtopenkille.

Mannone torjui ottelun loppuhetkillä rangaistuspotkun, joka siivitti yhden miehen vajaalla pelanneen Readingin 1-0-voittoon. Ero putoamisviivaan kasvoi kuuteen pisteeseen voiton myötä. Voitto oli Readingille ensimmäinen kymmeneen peliin.

Jaakkolan kannalta Mannonen onnistuminen saattoi ikävä kyllä tarkoittaa sitä, että peliaikaa saattaa vähentyä selvästi kauden loppupuoliskolla. Clement tuskin tekee suuria muutoksia kokoonpanoon, mikäli voittoja alkaisi tulemaan. Jaakkola on pelannut tällä kaudella viisi ottelua Mestaruussarjassa.

Clement valmensi tällä kaudella Valioliigassa Swanseaa, mutta sai joulukuussa potkut.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!