Suomalaisvahti joutui heti vaihtopenkille uuden luotsin alaisuudessa – pelivuoron saaneelta kassarilta täydellinen peli

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Reading antoi managerilleen Jaap Stamille potkut ennen maajoukkuetaukoa. Uusi päävalmentaja Paul Clement aloitti uuden joukkueensa peräsimessä heti voitolla, kun QPR kaatui perjantaina Englannin Mestaruussarjassa.

Yksi voiton takuumiehistä oli maalivahti Vito Mannone, joka syrjäytti Stamin alaisuudessa neljä edellistä peliä pelanneen Huuhkaja-vahti Anssi Jaakkolan. Clement teki neljä muutosta Stamin kokoonpanoon ja yksi niistä oli se, että Jaakkola palasi vaihtopenkille.

Mannone torjui ottelun loppuhetkillä rangaistuspotkun, joka siivitti yhden miehen vajaalla pelanneen Readingin 1-0-voittoon. Ero putoamisviivaan kasvoi kuuteen pisteeseen voiton myötä. Voitto oli Readingille ensimmäinen kymmeneen peliin.

Jaakkolan kannalta Mannonen onnistuminen saattoi ikävä kyllä tarkoittaa sitä, että peliaikaa saattaa vähentyä selvästi kauden loppupuoliskolla. Clement tuskin tekee suuria muutoksia kokoonpanoon, mikäli voittoja alkaisi tulemaan. Jaakkola on pelannut tällä kaudella viisi ottelua Mestaruussarjassa.

Clement valmensi tällä kaudella Valioliigassa Swanseaa, mutta sai joulukuussa potkut.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS