Bayern München varmisti lauantaina kuudennen perättäisen Bundesliigan mestaruuden. Yksi mestaruusputken avainpelaajista on ollut kokenut hollantilaislaituri Arjen Robben.

Vaikka 34-vuotias konkari ei enää ole parhaimmillaan, on hän osoittanut tälläkin kaudella, että pelaaminen sujuu edelleen varsin mallikkaasti. Robben on pelannut tällä kaudella 20 Bundesliiga-ottelussa ja tehnyt viisi osumaa ja antanut seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Robbenin sopimus on kuitenkin päättymässä kuluvan kauden jälkeen. Bayernin seurapomo Karl-Heinze Rummenigge sanoi SportBildille mestaruuden ratkettua, että ei ole juurikaan syitä olla antamatta jatkosopimusta Robbenille ja samassa tilanteessa olevalle Frank Ribérylle.

Robben kuitenkin itse sanoi, että aika Bayernissa saattaa päättyä kuluvan kauden jälkeen.

– Onko tämä viimeinen kauteni Bayernissa? Voi olla. Kaikki on mahdollista. Tämän takia on tärkeää nauttia nyt. Se ei tietenkään ole aina helppoa, koska pitää myös tehdä suunnitelmia, Robben sanoi Goalin mukaan.

– Minun täytyy ajatella asiaa. Ainoa asia, millä on merkitystä minulle juuri nyt, on se, että kauden viimeinen kuukausi on käynnissä.