Veikkausliigaan takaisin nousseen FC Hongan puolustaja ja kapteeni Tommi Saarinen kertoo Veikkausliigan sivuilla, että espoolaisilta on tänäkin vuonna lupa odottaa pallovarmaa ja viihdyttävää jalkapalloa, josta joukkue tuli tutuksi myös aiemmilla pääsarjakausillaan.

– Meillä on edelleen pelaajia mukana, jotka olivat myös silloin liigassa mukana. Se identiteetti mikä silloin luotiin, on läsnä myös nykypäivänä. Pallonhallinta, energisyys ja koetetaan myös viihdyttää yleisöä. Toki tuohon on tullut ulkomaalaisia ja uusia suomalaisia pelaajia joille opetetaan sitä hommaa. Erittäin honkalaisen näköinen joukkue on tälle kaudelle mikä meillä on esitellä, kuvailee 23-vuotias Saarinen.

Honka on nimennyt tavoitteensa kaudelle 2018 ja se ei ole pelkästään sarjapaikan uusiminen, vaan kärkikuusikkoon murtautuminen.

– Ulospäin ollaan viestitty, että sija kuusi on minimitavoite. Se on tiedossa, että se on kova tavoite tuossa sarjassa, mutta sitä lähdetään tavoittelemaan.

Honkaa on eri arvioissa povattu niin kärkitaisteluun kuin myös sarjan häntäpäähänkin.

– Luonnollista, että näin veikkaillaan, kun tullaan alempaa, eikä kunnollista vertailukohtaa ole. Kiva kun arviot ovat osuneet molempiin päihin, niin ei ole ulkopuolelta paineita.