Jollen Danger Zone: Joel Pohjanpalolta suorat sanat joukkuekaverin punaisesta kortista – maanantaina todella iso ottelu!

Bayer Leverkusenilla on tänään, maanantaina, iso peli edessä, kun joukkue matkustaa Bundesliigassa RB Leipzigin vieraaksi. Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo arvioi Sportti TV:lle Bundesliigan kutkuttavia asetelmia loppukauteen.

Bayern München varmisti lauantaina Saksan mestaruuden, mutta euro-paikoista käydään vielä todella kovaa kamppailua. Myös SuomiFutis-sivoston asiantuntija Pohjanpalon Leverkusen on näissä karkeloissa tiukasti mukana.

– Pelaamme Leipzigia, Frankfurtia sekä Dortmundia vastaan sarjassa. Kaikki pelit tulevat vielä peräkkäin, jonka lisäksi kohtaamme cupin välierässä Bayernin. Erittäin mielenkiintoiset kolme viikkoa edessä. Noihin peleihin kausi tulee kulminoitumaan, Pohjanpalo sanoo yllä olevalla videolla.

Neljä parasta joukkuetta etenevät suoraan Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Viidenneltä sijalta tie vie Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ja sarjassa kuudenneksi selviytynyt karsii paikasta Eurooppa-liigaan.

Bayernin takana on todella tasaista. Leverkusen on tällä hetkellä kuudentena pisteen päässä maanantaisesta vastustajastaan Leipzigista. Voitolla Leverkusen voi nousta neljänneksi ohi Lukas Hradeckyn edustaman Eintracht Frankfurtin.

Leverkusenilla on allaan maaliton tasapeli Augsburgin kanssa sekä kova pettymys, kun sarjapaikasta taisteleva Köln otti derbyssä voiton. Pohjanpalon mukaan pelikaveri Lucas Alarion punainen kortti Kölniä vastaa sotki pelin. Tuomio tuli vasta videotarkastelun jälkeen. (Toim. huom. video kuvattu ennen Augsburg-ottelua.)

– Kölniä vastaan tuli tosi iso pettymys. Totta kai siihen vaikutti Alarion aikainen punainen kortti. Tyhmä virhe ja nyt kun videolta pystytään tarkastamaan tuollaiset tilanteet, niin noita ei vain voi enää tehdä, koska mikään ei jää näkemättä, Pohjanpalo toteaa.

Pohjanpalo joutui loukkaantumisen takia olemaan sivussa Augsburg-ottelusta, mutta pelikunto lähenee jo. Pohjanpalo on kuitenkin näillä näkymin vielä sivussa Leipzigia vastaan.

Katso video ylhäältä artikkelikuvan kohdalta. Videolla Pohjanpalo käy läpi vahvaa kautta pelaavaa Schalkea sekä ailahdellen pelannutta Borussia Dortmundia. Lisäksi Pohjanpalo arvioi miten pitkälle Hradeckyn edustaman Frankfurtin eväät vielä riittävät. Ota seurantaa myös Sportti TV.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.