SJK sai somessa palautevyöryn kyseenalaisesta twiitistään – KuPS-tähti pakkaamassa jo rintapanssareita mukaan

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

SJK:n käytös sosiaalisessa mediassa, tarkemmin sanottuna Twitterissä, on saanut Veikkausliigan seuraajat varpailleen. SJK julkaisi videon, jossa Richie Dorman taklaa kovaa Ilveksen Tuomas Rannankaria.

Lue uutinen twiitistä ja Ilveksen ja SJK:n mielipide-eroista tästä.

SJK kirjoitti videon yhteydessä sen suuntaisesti, että Ilveksen Rannankari olisi rikkonut tilanteessa ja toisaalta Dormanin taklaus olisi ollut oikeutettua. Dorman sai taklauksestaan keltaisen kortin, mutta tilanteesta vihellettiin silti SJK:lle vapaapotku.

SJK:n julkaisema video ja siihen liitetty teksti sai Twitterissä melko raivokkaan vastaanoton. Muun muassa entinen veikkausliigahyökkääjä Ilja Venäläinen ihmetteli SJK:n twiittiä.

– Hyppytaklaus takapuolella suoraan vastustajaa rintaan keltaisen kortin arvoisesti ja seuran some-tiimi fiilistelee tekijää suurena sankarina, Venäläinen kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

Ensiksi Ilves antoi palautetta SJK:lle ala-arvoisesta twiitistä. Sen jälkeen monet ovat avanneet sanaisen arkkunsa twiitistä, jossa omalla tapaa ylistetään Dormanin rumaa taklausta.

KuPS:n kapteeni Petteri Pennasen noteerasi twiitin ja totesi, että Seinäjoen reissulle täytyy varustautua kunnolla.

– Eilen tasuri, vaikka enemmänkin oli tarjolla. Torstaina jatketaan Seinäjoella ja mukaan pakattava ilmeisesti rintapanssarit kaiken varalta, Pennanen kirjoitti Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä(Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

– On hyvä, että Veikkausliiga-seurat käyttävät näitä otteluklippejä somessaan. Ja on viihdyttävääkin, että joskus värilaseilla katsottuna tilanne näyttäytyy aivan erilaisena. Mutta ei näitä Dormanin kiekkotaklauksen kaltaisia kolauksia silti haluaisi kentällä nähdä, Turun Sanomien jalkapallotoimittaja Harri Ahola huomautti.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katso sen tästä(Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

Lisää Twitter-reagointeja aiheeseen alla:

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!