Lähes 13 000 Juventuksen kannattajaa on (kirjoitushetkellä) allekirjoittanut adressin, jotta seuran ensi kauden pelipaitaan tehtäisiin yksi muutos.

Juventus julkisti tällä viikolla ensi kauden pelipaitansa, joka on jo saatavilla seuran verkkokaupasta.

JuventusFC

@juventusfc
Un classico, che guarda al futuro ⚫️⚪️ La nostra nuova divisa Home, by @adidasfootball, solo da @adidas e negli store ufficiali 🏳🏴 ➡️ juve.it/R61A30k0q9B
#ForzaJuve #HereToCreate

Kannattajien silmään pisti kuitenkin sponsori Jeepin nimen alla oleva suorakulmio tilkku, jonka he haluavat paidasta pois. Päättyneellä kaudella paidassa oli vain Jeepin nimi (katso artikkelikuva).

– Kaudella 2017-18 vaikutti siltä, että sponsoritilkkujen käyttö Juventuksen pelipaidoissa oli viimein hylätty. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että Adidas ja Juventus ovat käsittämättömästi päättäneet palata taaksepäin, lukee adressissa.

– Yleinen tyytymättömyys ilmeni nopeasti ja suurin osa palautteesta on ollut negatiivista. Me pyydämme Adidasta ja Juventusta käymään ideansa uudestaan läpi ja käyttämään samaa typologiaa kuin kauden 2017-18 paidoissa, jotta potentiaalisten ostajien määrä ei vähenisi merkittävästi.