PSG:ssä pelaava Adrien Rabiot valittiin Ranskan MM-kisoihin lähtevän joukkueen vararyhmään. Rabiot kuitenkin kohahdutti ratkaisullaan jäädä pois vararyhmästä, lue uutinen.

Rabiot ei mahtunut 23 pelaajan MM-kisajoukkueeseen, mutta hänet valittiin vararyhmään, josta kutsu voi käydä kisoihin, mikäli loukkaantumisia tulee. Ranskan maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps ei katsonut Rabiotin päätöstä hyvällä.

– Se oli sähköposti, joka saapui maanantaina iltapäivällä. Ymmärsin sen sisällön ja se oli Adrienin allekirjoittama. Soitin hänelle varmistaakseni, että se oli todella häneltä. Hän ei vastannut minulle.

– Sain lopulta varmistuksen minun manageriltani. Varoitin minun presidenttiä sen sisällöstä. Varoitin myös PSG:n presidenttiä, koska hän on PSG:n pelaaja, Deschamps avasi tilanteen kulkua Goalin mukaan.

Katso Ranskan joukkue tästä.

Deschamps ei osannut odottaa 23-vuotiaan Rabiotin ratkaisua ollenkaan.

– Olin yllättynyt totta kai. Ymmärrän pettymyksen, valtavan pettymyksen, mutta että tuollainen kannanotto… Puhumme nuoresta pelaajasta, joka oli hetken aikaa Ranskan maajoukkueen mukana. Hän sulki itsensä pois joukkueesta, Deschamps totesi.

Deschamps toivoo, että Rabiot miettii nyt tarkkaan päätöksensä seurauksia.

– Uskallan toivoa, että tuollaisen päätöksen myötä hän myös aikuistuu pohtimaan sitä. Olen varma, että hän teki valtavan virheen sellaisella kannanotolla, Deschamps painotti.