Saksan maajoukkueluotsi Löw jyrähti kiukuttelevalle kärjelle: ”Hän käyttäytyy kuin jotkut olisivat täysiä idiootteja”

© Kuva: Getty Images

Saksan A-maajoukkueen päävalmentajalla Joachim Löw’llä oli pari valittua sanaa Bayern Münchenin hyökkääjälle Sandro Wagnerille, joka ei mahtunut hänen MM-ryhmäänsä.

Wagner, 30, ilmoitti pian alustavan joukkuevalinnan jälkeen, että hän lopettaa uransa maajoukkueessa ja arveli, että hänen suorasukainen tyylinsä ei sopinut yhteen valmennusjohdon näkemysten kanssa.

Löw’n mukaan Wagnerin julkinen avautuminen oli liioiteltu ja harkitsematon hyökkääjän entisiä maajoukkuekavereita kohtaan.

– Voin ymmärtää, että hän on hieman pettynyt. Se on selvää. Minusta hänen reaktionsa on hieman liioiteltu, arvioi Löw Bildille.

– Kaikki, jotka tuntevat meidät tietävät, että me rohkaisemme aina pelaajia puhumaan, olemaan avoimia ja rehellisiä ja kriittisiä. Nämä ovat erittäin tärkeitä asioita meille.

– Hän (Wagner) sanoo, että muut eivät avaa suutaan. Mitä Jérôme Boatengin tai Mats Hummelsin pitäisi ajatella tästä? Se oli todella ilkeää.

– Minusta tuntuu, että Wagnerin kritiikki on kohdistettu hänen joukkuekavereilleen. Hän käyttäytyi kuin jotkut johtavista pelaajistamme, jotka ovat olleet kanssamme ikuisuuden, olisivat täysiä idiootteja. Ikää kuin he olisivat joukkueessa vain sen takia, että he eivät sano mielipidettään.