Lum Rexhepi lähellä siirtoa ulkomaille: ”Neuvottelut todella pitkällä”

© Kuva: Juha Tamminen

Toppari Lum Rexhepi ehti olla neljä kuukautta Kuopion Palloseuran pelaaja. Kookas puolustaja solmi sopimuksen seuran kanssa maaliskuun lopulla, mutta jo elokuun ensimmäisenä päivänä KuPS ilmoitti ettei kaksikon yhteinen taival enää jatku. Rexhepin mukaan asia meni niin kuin oli ennalta ajateltu.

– Se pesti loppui silloin kun oli tarkoituskin. Täydensimme tarpeemme. He tarvitsivat siihen tilanteeseen topparia ja minä sain pelejä alle kesän siirtoikkunaan, jotta voin siirtyä ulkomaille, 26-vuotias Rexhepi kertoo SuomiFutis-sivustolle.

Puolustaja paljastaa, että siirto uusiin ympyröihin on lähellä.

– Vielä ei ole nimiä papereissa, mutta yhden seuran kanssa neuvottelut ovat todella pitkällä. Se on minulle sellainen selkeä ykkösvaihtoehto. Ensi viikolla voi tapahtua sen suhteen.

Rexhepi ei paljasta mahdollisesta uudesta seurastaan muuta kuin, että kyseessä on eurooppalainen joukkue.

KuPS-ajastaan puolustaja kertoo nauttineensa todella paljon.

– Porukka oli ainutlaatuinen. Siellä oli kivat pelaajat ja taustat. Joukkueessa oli todella kiva pelata. Ainoa miinus oli se, että sarjasijoitus on hieman pettymys. Uskon silti aidosti, että KuPS on syksyllä kärkiporukoissa mukana.

Tänään KuPS kohtaa tämän kauden peikkonsa, kun PS Kemi saapuu savolaisten vieraaksi. Kemi on voittanut kauden molemmat aikaisemmat kamppailut luvuin 3-2.

– Kemi pystyi viemään peliä sellaisille osa-alueille, joilla me emme pärjänneet. Meidän olisi pitänyt valmistautua heidän peliinsä paremmin. Joihinkin asioihin olisi pitänyt reagoida jo ennen peliä.

– Uskon, että KuPS voittaa nyt kuitenkin 3-1. Nollien pitäminen on ollut viime aikoina vaikeaa, mutta voitto tulee, Rexhepi päättää.

Jesse Happonen