Huuhkajissa viime hetken poisjäänti – Sivuun jäänyt Alex Ring sen sijaan urakoi jälleen

© Kuva: Juha Tamminen

Dundee FC:n keskikentän moottori Glen Kamara joutuu jäämään pois Huuhkajien Nations League -avauksesta Unkaria ja Viroa vastaan. 22-vuotiaan Kamaran jalkavaiva uusiutui viime viikolla, eikä hän kyennyt pelaamaan Dundeen lauantaisessa ottelussa Motherwelliä vastaan.

Kamaran poisjäännin vahvisti SuomiFutikselle Palloliiton maajoukkuepäällikkö Lennart Wangel. Kamaran tilalle tullaan nimeämään uusi pelaaja maanantain aikana.

Crotoneen täksi kaudeksi lainasopimuksella siirtynyt Sauli Väisänen sen sijaan on pelikuntoinen ja matkustaa tänään muun joukkueen tavoin Suomeen. Väisänen ei ollut Crotonen kokoonpanossa sunnuntaina, ja seuran tiedotteen mukaan suomalaistoppari ”ei ollut käytettävissä”.

Huuhkajien syyskuisen joukkueen merkittävin poisjäänti oli New York City FC:n keskikenttäpelaaja Alexander Ring. Päävalmentaja Markku Kanerva totesi maajoukkueen julkistamisen yhteydessä pidetyssä lehdistötilaisuudessa, ettei Ring ole täydessä peli- ja harjoittelukunnossa. Kanerva kävi tapaamassa Ringiä Yhdysvalloissa heinäkuussa.

27-vuotias Ring pelasi sunnuntain vastaisena yönä täydet minuutit New York Cityn keskikentällä, kun joukkue hävisi vieraissa Columbus Crew’lle 1-2. Ring on pelannut huhtikuun puolivälistä lähtien täydet peliminuutit kahta vaille kaikissa New York Cityn sarjaotteluissa. Kerran hänet otettiin vaihtoon kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa, ja yksi peli jäi väliin pelikiellon takia.

New York Cityllä on parhaillaan armoton otteluruuhka, sillä se pelaa maaottelutauon aikana kaksi ottelua. Torstain vastaisena yönä vieraaksi tulee New England Revolution ja sunnuntain vastaisena yönä DC United.

Lennart Wangel vahvisti sivustollemme, että seuran kiellosta Ringin poisjäännissä ei ole kyse. Nations Leaguen ottelut kuuluvat FIFA:n viralliseen ottelukalenteriin, ja seurat ovat siten velvoitettuja päästämään pelaajansa edustustehtäviin, mikäli kutsu kuuluu.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.