Futisromantiikka vietiin uudelle tasolle – pelaaja tuuletti maaliaan kosinnalla (katso)

© Kuva: Pekka Mäntylä

On robottitansseja, sambalanteita, lentokonetuuletuksia ja videopeleistä kopioituja muuveja. Tuuletuksia mahtuu maailmaan valtava liuta, mutta aina löytyy jotain uuttakin.

Sunnuntaina pelatussa Chilen pääsarjaottelussa Everton-Antofagasta nähtiin maalijuhlinta, joka vie jalkapalloromantiikan aivan uudelle tasolle. Antofagastan venezuelalalainen laitahyökkääjä Eduard Bello vei joukkueensa johtoon jo toisella peliminuutilla. Maalinsa jälkeen Bello juoksi kentän laidalle, kipusi katsomoon, kaivoi jostain sormuksen ja kosi tyttöystäväänsä. Ele sai osakseen aplodit jopa kotijoukkueen kannattajilta – luonnollisesti vasta myöntävän vastauksen jälkeen.

Bello sai tempustaan varoituksen, mutta tuskinpa se miehen mielialaa synkensi. Hän teki pelissä vielä toisenkin maalin, mutta Antofagasta kuitenkin hävisi ottelun maalein 2-3.

Sitä tarina ei kerro, olisiko Bello suorittanut kosinnan, vaikkei hän olisikaan päässyt maalia tuulettamaan. Eikä liioin sitä, oliko sormus kulkenut taskussa jo useammankin pelin ajan. Bello kun oli jäänyt maaleitta kahdessa edellisessä kohtaamisessa.

13 maalia tehnyt venezuelalainen on sarjan maalitilastossa neljäntenä, ja hän debytoi tänä vuonna myös Venezuelan A-maajoukkueessa.