Päättyneenä viikonloppuna nähtiin Euroopan futiskentillä taas melkoisia sankaritekoja. PSG:n Kylian Mbappé ja Celticin James Forrest tekivät neljä maalia mieheen (lue lisää täältä ja täältä), ja vaikkapa Chelsean Eden Hazard oli taas ilmiliekeissä.

Brittiläisen freelance-toimittaja Archie Rhind-Tuttin mielestä viikonlopun suurin sankari oli kuitenkin eräs Düsseldorfin kannattaja. Mieshenkilö teki nimittäin melkoisen uroteon kantaessaan stadionin kiskalta kerralla mukanaan (ainakin) seitsemän oluttuoppia, ja hodarin päälle.

Archie Rhind-Tutt

@archiert1
My hero of the Bundesliga weekend - this Fortuna Düsseldorf fan. Carrying at least seven beers *and* a bratwurst. #ImpossibleIsNothing

Saksassa tuoppien kantamista helpottavat onneksi mukin korva, mutta silti kommenttikentässä jopa ammattibaarimikot ylistävät miehen suoritusta erityislaatuiseksi. Sen verran hän joutui kuitenkin antamaan periksi – tehtävälle tai nälälleen – että alla oleva video todistaa kannattajan mussuttaneen hitusen sämpyläänsä matkalla paikalleen.

Sitä tarina ei kerro, minkäsuuruiselle seurueelle seitsemän tuopin kuorma oli matkalla. Joka tapauksessa melkoisen etevä ja hyväntahtoinen fani lienee silti kyseessä.