RoPS:lta lisää sopimusuutisia – ”Hyvä esimerkki ammattilaisuudesta”

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Kausilla 2011 – 2012 ja sen jälkeen yhtäjaksoisesti kaudesta 2016 Rovaniemen Palloseuraa edustanut keskikenttäpelaaja Eetu Muinonen jatkaa seurassa. Uusittu sopimus kattaa kauden 2019.

Tämän kauden Veikkausliigan hopea on 32-vuotiaalle Muinoselle ensimmäinen mitali RoPS-paidassa. MyPa-vuosilta Muinosella on jo Suomen Mestaruus kaudelta 2005 ja Suomen Cupin voitto kaudelta 2004.

– Eetu on meille tärkeä. Hän on kokenut pelaaja, joka toimii hyvänä esimerkkinä ammattilaisuudesta niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kehuu seuran sivuilla.

– Häntä ei nähdä kovin usein lehtien otsikoissa, mutta Eetun merkityksen huomaa hänen ollessa pois kokoonpanosta. Eetu osaa tehdä pelin eri vaiheissa juuri oikeita valintoja.

Muinonen itsekin on tyytyväinen paitsi saamastaan vastuusta myös Rovaniemen Palloseuran nykyisestä suunnasta niin seuran kuin erityisesti valmennuksen osalta.

– Seuran puolelta meillä on kaikki kunnossa. Perhe viihtyy Rovaniemellä, ja joukkueessa on hyvä henki sekä tekemisen meininki.

– Mutta myös valmennuksella oli päätökseen valtava merkitys. Ympäristö on tärkeä, sillä työskentelemme päivittäin tiiviisti yhdessä. Tonin ja Pasi Tuutin kanssa asiat toimivat erittäin hyvin.

Koskelan ja Tuutin ajama uusi RoPS-pelitapa saa 32-vuotiaalta pelaajalta varauksettoman kiitoksen.

– Pidän erittäin paljon tyylistä, jolla tällä hetkellä pelaamme.

– Vielä tällä iällä saan itsekin pelaamisesta paljon ja tunnen, että pystyn kehittymään. Urheilijana ja pelaajana kehittyminen sekä oman maksimin hakeminen on se suurin motivaattori.

RoPS tiedotti aiemmin tällä viikolla myös Taye Taiwon jatkosopimuksesta.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle SJK Seinäjoki - RoPS 19.08.2019

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliSuomalaiset kaukana MLS:n palkkaeliitistä – Euroopasta tutut tähdet listan kärkipäässä
Seuraava artikkeliJasse Tuominen lopussa kentälle – tehomies aiheutti Maurizio Sarrille päänvaivaa