Ykkösen parhaita pelaajia palkittiin viime perjantaina jokavuotisessa Captain’s Ball -gaalassa.

Vuoden maalivahdin ja vuoden puolustajan palkinnot menivät Kokkolan Pallo-Veikkojen Teppo Marttiselle ja Miloš Josimoville.

Seinäjoen Jalkapallokerhosta viime kaudelle lainattu Marttinen, 21, pelasi KPV:n tolppien välissä Ykkösessä 27 ottelua pitäen maalinsa puhtaana 11 kertaa. Kaksiosaisessa liigakarsinnassa Turun Palloseuraa vastaan hän joutui poimimaan pallon verkostaan vain kerran, ja KPV nousi yhteismaalein 1-1, vierasmaalisäännöllä, Veikkausliigaan.

Konkaripuolustaja Josimov, 34, pelasi Ykkösessä 22 ottelua, joissa hän iski kiitettävät kuusi maalia. Myös hän pelasi liigakarsinnassa täydet minuutit.

Vuoden keskikenttäpelaajan ja vuoden hyökkääjän palkinnot menivät AC Ouluun. Brasilialaispeluri Jair Tavares da Silva, 24, pelasi ACO:n keskikentällä viime kaudella 27 ottelua tehden niissä neljä maalia.

Ykkösen koristelluin pelaaja oli perjantain gaalassa ACO:n meksikolaishyökkääjä Jesús Alberto Alvarado Morín, joka voitti sarjan maalipörssin 17 osumallaan. Alvarado Morín, 30, palkittiin vuoden hyökkääjänä sekä Ykkösen vuoden pelaajana.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
Ykkösen kauden 2018 parhaat pelipaikkakohtaisesti palkittiin Captain’s Ball-gaalassa:
Maalivahti: Teppo Marttinen, KPV
Puolustaja: Milos Josimov, KPV
Keskikenttäpelaaja: Jair Tavares Silva, AC Oulu
Hyökkääjä: Jesus Alberto Alvarado Morin, AC Oulu (kuva)
#Ykkönen #CaptainsBall2018