Tuoreelle Huuhkajat-debytantille etsitään lainaseuraa – kohteena MLS?

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Queens Park Rangersin jalkapallojohtajan Les Ferdinandin mukaan suomalaispuolustaja Nicholas ”Niko” Hämäläiselle etsitään tällä hetkellä lainaseuraa.

Hämäläinen, 21, on ollut QPR:ssä kirjoilla vuodesta 2014 lähtien, mutta hänen läpimurtonsa lontoolaisseuran edustusjoukkueeseen on antanut odottaa itseään. Hän on pelannut QPR:n ykkösmiehistössä kuusi ottelua, joista kaksi on ollut tällä kaudella.

QPR lainasi tammikuun siirtoikkunassa kahdeksan pelaajaansa muihin seuroihin, mutta Ferdinandin mukaan enemmänkin saattaa vielä lähteä, ja Hämäläinen on yksi heistä.

Yhdysvalloissa syntynyt ja kasvanut Hämäläinen on West London Sportin mukaan MLS-sarjan New England Revolutionin ja mahdollisesti Los Angeles FC:n kiikareissa.

– Meillä on vielä muutama poika, joille yritämme saada hieman peliaikaa, kommentoi Ferdinand Football.London-sivustolle.

– Niko Hämäläinen, Giles Phillips ja Osman Kakay pääsevät toivottavasti lähtemään (lainalle).

Hämäläinen on edustanut Suomea juniorimaajoukkueissa ja tammikuussa hän debytoi Huuhkajien riveissä harjoitusottelussa Viroa vastaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!