Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Queens Park Rangersin jalkapallojohtajan Les Ferdinandin mukaan suomalaispuolustaja Nicholas ”Niko” Hämäläiselle etsitään tällä hetkellä lainaseuraa.

Hämäläinen, 21, on ollut QPR:ssä kirjoilla vuodesta 2014 lähtien, mutta hänen läpimurtonsa lontoolaisseuran edustusjoukkueeseen on antanut odottaa itseään. Hän on pelannut QPR:n ykkösmiehistössä kuusi ottelua, joista kaksi on ollut tällä kaudella.

QPR lainasi tammikuun siirtoikkunassa kahdeksan pelaajaansa muihin seuroihin, mutta Ferdinandin mukaan enemmänkin saattaa vielä lähteä, ja Hämäläinen on yksi heistä.

Yhdysvalloissa syntynyt ja kasvanut Hämäläinen on West London Sportin mukaan MLS-sarjan New England Revolutionin ja mahdollisesti Los Angeles FC:n kiikareissa.

– Meillä on vielä muutama poika, joille yritämme saada hieman peliaikaa, kommentoi Ferdinand Football.London-sivustolle.

– Niko Hämäläinen, Giles Phillips ja Osman Kakay pääsevät toivottavasti lähtemään (lainalle).

Hämäläinen on edustanut Suomea juniorimaajoukkueissa ja tammikuussa hän debytoi Huuhkajien riveissä harjoitusottelussa Viroa vastaan.