HIFK ja MyPa ovat solmineet uuden seurayhteistyösopimuksen. Helsinkiläisseura tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Yhteistyösopimus pitää sisällään seurojen välisen edustusjoukkueiden pelaajavaihdon, pelaajakehityslinjauksen ja valmennusyhteistyön.

IFK:n nykyisistä pelaajista Xhevdet Gela ja Hassan Sesay ovat molemmat pelanneet urallaan MyPa:ssa.

– Tämä on IFK:lle hyvä sopimus. MyPa on hieno, perinteikäs seura ja se antaa meille mahdollisuuden antaa pelaajille peliaikaa myös Ykkösessä. Me katsoimme Ykkösen seuroja lähialueelta, ja MyPalta oli kiinnostusta meitä kohtaan ja meiltä puolestaan oli kiinnostusta heihin, joten se oli luonnollinen valinta. Yhteistyösopimus Mypan kanssa antaa lupaaville pelaajille mahdollisuuden pelata Veikkausliigaa ja se antaa meille mahdollisuuden antaa peliaikaa pelaajille Ykkösessä, IFK:n puheenjohtaja Christoffer Peret kehui seuran tiedotteessa.

HIFK nousi tulevaksi kaudeksi takaisin Veikkausliigaan. MyPa puolestaan otti harppauksen Ykköseen.