KTP palkkasi pikajuoksun kolminkertaisen maailmanmestarin – pelaajat vauhtiin ja nappikset jalkaan?

© Kuva: Getty Images

KTP on tehnyt valmentajasopimuksen jamaikalaisen pikajuoksijan Kerron Stewartin kanssa.

Spintterin urallaan Stewart, 34, on saavuttanut mm. kolme MM-kultaa ja olympiatasolla kaksi hopeaa ja yhden pronssin.

– Stewart tulee juoksuvalmentajaksi KTP:n organisaatioon. Lisäksi tulemme myymään hänen valmennuspalveluitaan suomalaisille yleisurheiluseuroille ja urheiluakatemioille. Järjestämme yhdessä Stewartin kanssa noin kolmen päivän mittaisia valmennusleirejä, joihin otamme kerrallaan rajatun määrän urheilijoita. On myös mahdollista, että hän tulevana kautena pelaa KTP:n naisten edustusjoukkueessa, kommentoi KTP:n valmennuspäällikkö Jari-Pekka Gummerus seuran sivuilla.

– Stewart on pelannut jalkapalloa High School -tasolla, ja yleisurheilu-uransa jälkeen hän on vaihtamassa takaisin jalkapalloon. Agentti tarjosi häntä meille, ja ajatusta työstettyämme ja ideoituamme olemme nyt tässä pisteessä, että sopimus voidaan julkistaa, kertoo Gummerus.

Stewartin valmentajasopimus alkaa toukokuussa ja kestää kuluvan vuoden syyskuuhun.

Hiljattain perustettu KTP:n naisten edustusjoukkue pelaa Kolmosessa. Miesten edustusjoukkue sijoittui viime kaudella Ykkösessä seitsemänneksi.