Mats Hummels ei tyydy Joachim Löwin kohupäätökseen – ”Niin huonoja me emme vielä ole”

© Kuva: Getty Images

Saksassa yritetään edelleen toipua Joachim Löwin kohutusta päätöksestä pudottaa maajoukkueesta kokenut kolmikko Thomas MüllerJerome Boateng ja Mats Hummels.

Kolmikosta jokainen ilmaisi ratkaisusta sosiaalisessa mediassa oman eriävän mielipiteensä (lue Boatengin ja Müllerin kannanotot täältä ja täältä). Päätöstä ja etenkin Löwin toimintatapaa on muutenkin pidetty yleisesti epäkunnioittavana.

Löw vihjasi lausunnossaan vahvasti päätöksen lopullisuuteen, mutta Mats Hummels uskoo vahvasti, ettei saagassa ole viimeistä sanaa vielä sanottu. Ainahan on mahdollista sekin, että Löw lähtee muihin hommiin, ja konkaritrio olisikin taas uuden valmentajan mieleen. Tällöin Hummels on yhä valmiina palvelukseen.

– En sulkisi sitä mahdollisuutta ainakaan pois. Niin huonoja me kolme emme vielä ole, 30-vuotias Hummels totesi keskiviikkoisen Mestarien liiga -ottelun jälkeen.

– Me kaikki kolme pelaamme vielä pari vuotta korkealla tasolla. Sitten katsotaan, mitä asiassa vielä tapahtuu. Ehkä joskus voi tulla loukkaantumishuolia. Ehkä olemme sittenkin tarpeeksi hyviä, kun EM-kisat lähestyvät. Kaikki on mahdollista.

– Jos kyse on Saksan paidassa pelaamisesta, on se minulle ykkösasia. Katsotaan, onnko asiassa vielä viimeistä sanaa sanottu, 70 A-maaottelua pelannut Hummels totesi Skylle.

Lähde: Transfermarkt