Allsvenskan-kauden ensimmäinen suomalaismaali nähty – Simon Skrabb kiitti luottamuksesta

© Kuva: Juha Tamminen
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Allsvenskan-kauden 2019 ensimmäinen suomalaismaali on nähty. Osumasta vastasi 24-vuotias Huuhkajien hyökkääjä Simon Skrabb, joka sijoitti pallon Sead Haksabanovicin esityöstä lähietäisyydeltä verkkoon.

Skrabb on kärsinyt alkukauden aikana loukkaantumisesta, ja torstain peli oli hänelle ensimmäinen IFK Norrköpingin avauskokoonpanossa. Kahdessa edellisessä ottelussa Skrabb oli tullut vaihdosta sisään. Torstaina Skrabb pelasi 70 peliminuuttia. Suomalainen sai ottelussa myös varoituksen.

Ottelu Djurgården-Norrköping päättyi 1-1 -tasapeliin. Kotijoukkueen tasoitus syntyi ottelun lisäajalla. Djurgården jatkaa viiden sarjakierroksen jälkeen Allsvenskanin kärjessä. Norrköping on sijalla 10.

– Oli harmi, että päästimme sen maalin, mutta samaan aikaan jäimme kuitenkin kunnolla alakynteen toisella puoliajalla. Passivoiduimme maalimme jälkeen ja lopetimme sen jälkeen jalkapallon pelaamisen. Minun on vaikea käsittää, miksi, Skrabb totesi pelin jälkeen IFK Norrköpingin kotisivujen haastattelun mukaan.

– Avausjaksolla olimme mielestäni paljon parempia, kun pelasimme palloa ja loimme tilanteita. Sitten passivoiduimme, emmekä kyenneet pitkiin hyökkäyksin. En tiedä, miksi.

Omaan peliesitykseensä ja kauden ensimmäiseen starttiinsa Skrabb oli tyytyväinen.

– Pelaaminen tuntui hyvältä. Voitin kaksinkamppailuja ja onnistuin tekemään maalin. On selvää, että pitkän loukkaantumisen jälkeen ei ehkä jaksa pelata 90 minuuttia, ja bensiini loppui vähän. Nyt täytyy vaan ladata akut sunnuntaiksi, Skrabb jatkoi.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!