TPS:n kannattajien suursuosikki jatkaa seurassa – ”Voi ratkaista sarjassa minkä ottelun tahansa”

© Kuva: Juha Tamminen

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Jani Virtanen on solminut kauden 2019 kattavan pelaajasopimuksen Ykköseen valmistautuvan Turun Palloseuran kanssa.

Virtanen, 30, kuuluu TPS:n kokeneempaan kaartiin, sillä hän debytoi turkulaisten edustusjoukkueessa jo Veikkausliigan kaudella 2004.

Hän siirtyi TPS:sta italialaisen Udinesen organisaatioon kesällä 2006 ja hänestä tuli saman vuoden joulukuussa kaikkien aikojen viides Italian Serie A:ssa esiintynyt suomalaispelaaja.

Vuonna 2009 Virtasen ura jatkui venäläisessä Himkissä. Hän palasi Suomeen ja TPS-paitaan kaudeksi 2010. Hän siirtyi kuitenkin Turusta kesken kauden 2010 JJK:n Veikkausliiga-joukkueeseen, jossa hän pelasi kauden 2013 loppuun asti. Seuraavat kaksi kautta Virtanen pelasi Veikkausliigassa Rovaniemen Palloseurassa ja Jarossa.

Virtanen palasi takaisin TPS-paitaan Ykköseen kaudeksi 2016. Hän oli nostamassa TPS:aa takaisin Veikkausliigaan kauden 2017 päätteeksi. Hän pelasi TPS:ssa Ykkösessä yhteensä 44 ottelua ja viimeisteli niissä 15 maalia. Virtanen pelasi TPS:ssa viime kaudella Veikkausliigassa yhteensä 11 ottelua ja viimeisteli yhden maalin. Hän on pelannut urallaan nyt yhteensä 165 Veikkausliigan ottelua ja viimeistellyt niissä yhdeksän maalia.

– ”Jampalla” on jo pitkä historia seurassa. Häneltä löytyy sellaisia erityisominaisuuksia, joita ei alkavassa sarjassa ole kenelläkään muulla pelaajalla. Hän on sellainen pelaaja, joka kuntoon päästessään voi ratkaista sarjassa minkä ottelun tahansa, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kommentoi seuran tiedotteessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.