AC Kajaani – AC Oulu: nousijasuosikki vahvoilla

Ykkönen
AC Kajaani – AC Oulu
Maanantai 06.05 klo 18:30

Ykkösen ottelu Kajaanissa jouduttiin siirtämään takatalven vuoksi maanantaille. Tämä herätti närää ainakin AC Oulun kannattajissa, jotka ovat odottaneet Kajaanin vierasreissua pitkään. Joka tapauksessa tässä mentiin pelaajien turvallisuus edellä, sillä jäisellä kentällä pelaaminen ei ole mitään herkkua.

AC Kajaani on seurana riippuvainen muualta hankituista pelaajista, sillä seudun oma pelaajatuotanto ei kanna Ykkösen tasolla. Joukkue kasataan joka vuosi verrattain myöhään ja se on alkukaudesta aina melkoinen arvoitus niin vastustajille kuin vedonlyöjillekin. Ensimmäisessä ottelussa kajaanilaiset saivat tililleen kotitappion MuSaa vastaan ja päävalmentaja Ari Koski oli syystä tyytymätön joukkueeseen. Syytä huoleen onkin, sillä vastus kovenee nyt melkoisesti.

AC Oulu kuuluu sarjan nousijasuosikeihin ja moni on rankannut sen ennen kauden alkua Ykkösen kärkeen. Joukkue sai pidettyä viime kauden maalitykin Alberto Alvarado Morinin seurassa. Lisäksi joukkueeseen hankittiin Veikkausliigatason pelaajia, kuten Loorents Hertsi, Joni Korhonen sekä Oulun oma poika Juho Mäkelä. Joukkue on kauttaaltaan laadukas ja kajaanilaiset saavat olla tarkkana, jos meinaavat tänään AC Oululle pärjätä.

Vetosuositus

Vieraskertoimet eivät ole erityisen korkealla, mutta näillä joukkueilla on kyllä tasoeroakin. Petsipappa liputtaa oululaisten menestyksen puolesta. Vetosuositus on siis AC Oulu voittaa ottelun kertoimella 1,70.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun AC Kajaani – AC Oulu ja kohteeseen AC Oulu voittaa ottelun. Jos AC Oulu voittaa, saat 170 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai AC Kajaani voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.