Eurooppa-Liiga
Chelsea – Arsenal
Keskiviikko 29.05 klo 22:00

UEFA Eurooppa-Liigan finaali pelataan tänä vuonna Bakussa, Azerbaizhanissa. Ottelun järjestämispaikka oli tiukan keskustelun kohteena jo taannoin, kun Arsenal-tähti Henrikh Mkhitaryanin ilmoitettiin jättävän finaalin väliin, sillä hän ei Armenian ja Azerbaizhanin poliittisten jännitteiden vuoksi tunne oloaan Bakussa turvalliseksi. On ikävää, että poliittiset seikat pääsevät vaikuttamaan urheiluun. Voisi sanoa, ettei finaalipaikan valinta mennyt tänä vuonna aivan putkeen.

Molemmilla joukkueilla on ollut aikaa valmistautua finaaliin. Arsenalissa on sulateltu loppukauden alamäkeä, joka jätti joukkueen ulos Mestarien Liigaan oikeuttavilta sarjasijoituksilta. Tässä ottelussa tuo sulaminen olisi paikattavissa, sillä voittaja pääsee ensi kaudeksi Mestarien Liigaan. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että Unai Emery on voittanut UEL:n kolmesti Sevillan peräsimessä. Kokoonpanopuolella Mkhitaryanin lisäksi puuttuvat Héctor Bellerin ja Aaron Ramsey. Danny Welbeck lienee ehtinyt kuntoutua penkille.

Chelseallakaan ei aivan optimitilanne ole kokoonpanojen suhteen. Poissa ovat Antonio Rüdiger, Callum Hudson-Odoi, Ruben Loftus-Cheek ja todennäköisesti myös N´Golo Kanté. Chelsean managerilla Maurizio Sarrilla on ollut myrskyisä kausi joukkueen peräsimessä, mutta voitto UEL:stä varmasti hiljentäisi osaltaan soraääniä. Joukkuetta on tällä hetkellä pidettävä parempilaatuisena, mutta ottelun erityisyys saattaa häivyttää tätä etua.

Vetosuositus

Puolueeton kenttä tekee tämän ottelun erityisen mielenkiintoiseksi. Molempien joukkueiden puolustukset ovat olleet kotikentällä tiukkoja, mutta erityisesti Arsenalilla on ollut vaikeuksia puolustuspäässä Emiratesin ulkopuolella. Kun molemmilla joukkueilla on lisäksi tulivoimaa, tekee tähän otteluun mieli ottaa kantaa runsasmaalisuuden puolesta. Vetosuositus on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,89.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Chelsea – Arsenal ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 189 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]