Huuhkajien hyökkääjä Jasse Tuominen oli perjantaina ensimmäistä kertaa BATE Borisovin kokoonpanossa sitten viime marraskuun.

Tuominen, 23, loukkasi marraskuussa nilkkansa Valko-Venäjän pääsarjan viimeistä edellisellä kierroksella, eikä häntä ole sittemmin nähty BATEn kokoonpanossa ollenkaan.

Perjantaina hänet oli kuitenkin nimetty mukaan, ja Tuominen pääsi 83. minuutilla kentälle BATEn kaataessa FK Slutskin 3-0. BATE on yhdeksän ottelun jälkeen Valko-Venäjän liigan piikkipaikalla.

Tuominen oli sivussa myös maaliskuussa, kun Suomi aloitti EM-karsinnat otteluilla Italiaa (0-2) ja Armeniaa (2-0) vastaan. Viime syksynä hän oli Nations Leaguessa Huuhkajien vakiokasvo pelaten täydet minuutit lähes kaikissa otteluissa.

Suomen EM-karsinnat jatkuvat kesäkuussa. Bosnia-Hertsegovina vierailee Tampereella 8. kesäkuuta ja Suomi kohtaa Liechtensteinin vieraskentällä 11. kesäkuuta.