Ykkönen
MYPA – KTP
Keskiviikko 29.05 klo 18:30

Keskiviikkona jalkapalloileva Kaakkois-Suomi on historiallisen tapahtuman edessä, sillä yli kymmenen vuoden jälkeen pelataan Kymenlaakson derby, MYPA – KTP. Vuoden 2008 jälkeen on kymenlaaksolaisessa jalkapallossa tapahtunut paljon ja molemmat seurat ovat hakeneet itseään pohjamutien kautta. Kun MYPA pääsi täksi vuodeksi kabinetin kautta Ykköseen, päästään kaakossa pitkästä aikaa derbyjen makuun.

Täksi kaudeksi Ykköseen nostettu MYPA kuului kauden ennakkoarvioissa sarjan alakertaan – joukkue pelaa pienin resurssein. Alkukierroksilla kyyti olikin sangen kylmää – neljästä ensimmäisestä ottelusta saldona oli nolla pistettä ja peräti 14 maalia omiin. Viime kierroksella Jukka Karjalaisen suojatit onnistuivat hakemaan tasaisessa ottelussa MuSalta pisteet. Ottelussa tärkein määrittävä tekijä oli huonokuntoinen kenttä, joka esti vähätkin jalkapalloilulliset hienoudet.

KTP:n panostus sarjakauteen on täysin eri tasolla kuin isännillä. Jälki kentällä ei kuitenkaan ole kaiki osin ollut vakuuttavaa. Viimeisestä kolmesta pelistä otetut pisteet ovat kuitenkin nostaneet kotkalaiset taulukon keskivaiheille ja Argo Arbeiterin joukkuetta on pidettävä kokonaisuudessaan selkeästi laadukkaampina kuin MyPaa. Kalle Multanen ja Aleksi Pahkasalo ovat vastanneet suurimmalta osin kotkalaisten tehoista.

Vetosuositus

Kymenlaakson derby on paikalliselle jalkapalloväelle iso ja odotettu ottelu. Tähän matsiin tullaan varmasti täysillä molemmissa leireissä. Vaikkei KTP ole ihmeitä esittänyt, täytyy joukkueen menestyksen puolesta ottaa kantaa. Vetosuositus on 3-suuntainen tasoitusveto, Alkutilanne 1-0, FC KTP kertoimella 2,60. Veto on siis kotona vähintään kahden maalin vierasvoitolla.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun MYPA – KTP ja kohteeseen veto ”3-suuntainen tasoitusveto, Alkutilanne 1-0, FC KTP”. Jos KTP voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos KTP voittaa enintään maalilla, ottelu päättyy tasan tai MYPA voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]