Ranskan maajoukkuepakki selätti vaikean vamman ja nousi huipulle: ”He sanoivat, etten pelaisi enää – nyt olen Real Madridissa”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Real Madrid ilmoitti viime viikolla hankkineensa Ranskan maajoukkuepuolustajan Ferland Mendyn Lyonista kuusivuotisella sopimuksella.

Mendy, 24, on käynyt lyhyessä ajassa pitkän tien eurooppalaisen jalkapallon huipulle.

Hän pelasi vielä toissa vuonna Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Le Havressa ja kymmenisen vuotta sitten lääkärit epäilivät, että hän ei enää ikinä pelaa jalkapalloa.

Mendy joutui 15-vuotiaana pyörätuoliin lonkkaleikkauksen jälkeen ja oli pitkään poissa pelikentiltä, mikä johti siihen, että hän joutui jättämään Paris Saint-Germainin akatemian.

Viime viikolla hänestä tuli kuitenkin yksi maailman kalleimmista puolustajista, kun Real Madrid osti hänet lehtitietojen mukaan noin 53 miljoonalla eurolla.

– Olin jonkin aikaa pyörätuolissa ja vietin 6-7 kuukautta sairaalassa kuntoutuksessa, jotta voisin taas kävellä, sanoi Mendy BBC:n mukaan.

– He sanoivat, etten pelaisi enää. Nyt olen Real Madridissa.

– Tämä on mahtava seura, ja se, että pääsen kirjoittamaan sopimuksen heidän kanssaan on minulle kerrassaan uskomatonta, fantastista.

Puolustuksen vasemmalla laidalla viilettävä Mendy debytoi Ranskan A-maajoukkueessa viime marraskuussa harjoitusottelussa Uruguayta vastaan. Tähän mennessä hän on esiintynyt Les Bleusin paidassa neljästi.

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!