Rafael Benítez sivaltaa Newcastlea – antoi lausunnon, joka ei todellakaan mairittele seuran omistajaa

© Kuva: Getty Images

Valioliigaseura Newcastlesta kiinalaisen Dalian Yifangin peräsimeen siirtynyt Rafael Benítez kertoo blogissaan siitä, kuinka työkulttuuri on hänen uudessa seurassaan täysin erilainen.

Espanjalainen päätti tarttua rahakkaaseen tarjoukseen sen jälkeen, kun hänen sopimuksensa Newcastlen kanssa umpeutui. Mies sanoo, ettei hän jakanut englantilaisseuran omistajan Mike Ashleyn ”visiota”.

– Saapumishetkestämme lähtien olemme olleet todella vaikuttuneita siitä ystävällisyydestä ja kunnioituksesta, jota meitä kohtaan on osoitettu. Isäntämme ovat kohdelleet meitä erittäin huomaavaisesti ja pyrkivät aina tekemään meistä tyytyväisiä, Benítez kirjoittaa kokemuksistaan Kiinassa.

– Minun on sanottava, että olen tämän viikon aikana käynyt useammassa tapaamisessa puheenjohtajan, seurapresidentin ja GM:n kanssa kuin kolmen vuoden aikana Newcastlessa. Kyse ei ole ollut ainoastaan työpalavereista vaan enemmänkin kunnioituksen osoituksista, joissa olemme kyenneet arvostamaan eroja ja samankaltaisuuksia kulttuureissamme.

Benítezin mukaan toistaiseksi haastavin osa-alue on ollut harjoitukset joukkueen kanssa. Syynä on kielimuuri.

– Meillä on tällä hetkellä kolme tulkkia ja etsimme heitä lisää, sillä kaikki mahdollinen apu tällä osa-alueella on elintärkeätä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.