Petri Pasanen kohtaa Mestarien liigan pokaalin perjantaina Helsingissä: ”Joskus oltu lähelläkin”

© Kuva: Getty Images

Entinen Ajaxin ja Werder Bremenin puolustaja Petri Pasanen on perjantaina mukana, kun Mestarien liigan pokaali tulee ensimmäistä kertaa Suomeen. Omina pelivuosinaan hän oli useamman kerran kilvoittelemassa himoitusta, isokorvaisesta kannusta.

– Joskus oltiin suhteellisen lähelläkin. Mutta haaveeksi se jäi. Joka tapauksessa Mestarien liiga oli sarja, jossa oli hieno pelata, nykyään C Moren Mestarien liigan asiantuntijana toimiva Pasanen sanoo SuomiFutis-sivustolle.

– Kyllähän Mestarien liigan pokaali on seurajoukkuetason isoin voitettava palkinto. Hienoa, että se saadaan nyt ensimmäistä kertaa Suomeen.

Pasanen, sekä ainoina suomalaispelaajina Mestarien liigan voittaneet Jari Litmanen ja Sami Hyypiä, ovat mukana perjantaina Kampissa, jossa Mestarien liigan pokaali on näytillä. Lisäksi ihmiset voivat kuvauttaa itsensä voittopokaalin kanssa.

– Olen nähnyt kuvia ja videoita vastaavista tilanteista maailmalta. Aikamoinen jono on ollut kuvauksiin eri jalkapallomaissa. On aika ainutlaatuista saada pokaali Suomeen, Pasanen arvioi.

– Hienoa olla mukana tässä tapahtumassa.

Pokaalin haltija on tällä hetkellä Liverpool. Pasanen uskoo, että myös ensi vuonna Liverpool kuuluu niihin joukkueisiin, jotka voivat Mestarien liigan voittaa.

– Kausi ei ole vielä alkanut, mutta jo nyt voi ennakoida, että Liverpool lähtee tosissaan puolustamaan voittoaan. Mutta pitäisin aika yllätyksenä, jos he mestaruuden pystyisivät uusimaan. Mahdollista se tietysti on.

– Kaikki suurseurat himoitsevat tuon pytyn voittamisesta. Tässä vaiheessa suosikkeja on vielä monia – ja myös monia, joilla on realistinen mahdollisuus voittaa. Se on varmaa, että tasainen ja mielenkiintoinen kausi on tulossa.

Pepsi Maxin Suomeen tuoma Mestarien liigan pokaali on näytillä Kampin kauppakeskuksessa perjantaina 11.00-17.00. Hyypiä, Litmanen ja Pasanen ovat kukin vuorollaan paikalla haastatteluissa. Päivän mittaan on kolme pokaalin paljastustilaisuutta: 11.00, 13.30 ja 15.30. Lue aiheesta lisää TÄSTÄ.

Juho Hirvonen


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille