© Kuva: Getty Images

Atletico Madrid – Juventus: Atletico valmiimpi?

Mestarien Liiga
Atletico Madrid – Juventus
Keskiviikko 18.09. klo 22:00

Viime kauden Mestarien Liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella kohdanneet Atletico Madrid ja Juventus ottavat toisistaan mittaa UCL-avauksessa. Kummankaan peli ei ole vielä loksahtanut tämän kauden osalta täysin uomiinsa ja tämä ottelu on todella mielenkiintoinen tasonmittaus – joukkueet ovat ennakkoon suosikkeja menemään jatkoon E-lohkosta.

Atletico Madridissa ovi kävi kesätauon aikana, mutta uudet hankinnat näyttävät ainakin alkuun osuneen suhteellisen nappiin. Diego Simeonen suojattien ilme on ollut La Ligassa hyvä, vaikka viimeksi Real Sociedadilta dunkkuun tulikin. Joukkue on nopea, tarvittaessa suoraviivainen ja alati vaarallinen. Sime Vrsaljko on ainoa varma poissaolija keskiviikkona.

Juventuksen kauden alku on ollut kelvollinen, mutta sanottavaakin on jäänyt. Fiorentinaa vastaan jäätiin tasapeliin vaisun esityksen jälkeen ja Napoli-voitossakin oli onnea mukana. Poissaolotkin hieman kurittavat Vanhaa Rouvaa: loukkaantuneina ovat Giorgio Chiellini, Douglas Costa sekä Mattia De Sciglio. Emre Can jäi jostain syystä Juventuksen UCL-kokoonpanon ulkoupuolelle. Juventuksella on toki laatua penkillä, joten mitenkään kuolettavia eivät poissaolot ole.

Lyö vetoa ottelusta:

Juventus on toki laatuyhdistelmä, mutta alkukaudesta Atletico on näyttänyt hyvin valmiilta yhdistelmältä. Otan kevyesti kantaa ja laitan siivun kotimenestyksen puolesta: vetosuositus on Atletico Madrid voittaa ottelun kertoimella 2,45.

 

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.