La Liga
Atletico Madrid – Real Madrid
Lauantai 28.09. klo 22:00

Lauantai-ilta huipentuu El Derbi Madrileñoon, jossa sarjakolmonen Atletico kohtaa sarjaa johtavan Real Madridin. Atletico ja Real ovat vuosien mittaan kohdanneet kilpailullisissa otteluissa pitkälti yli 200 kertaa. Real on voittanut otteluista jotakuinkin puolet, mutta lauantaina Atletico on Wanda Metropolitanolla niukka suosikki. Luvassa on kiihkeä ottelu, jota ei mistään hinnasta haluta hävitä.

Diego Simeone harjoitti hieman rotaatiota viikolla Mallorcaa vastaan, mutta tuloksena oli siitä huolimatta hallittu vierasvoitto. Paukkuja haluttiin säästää tähän derbyyn, mikä on toki ymmärrettävää. Alvaro Moratan hermot pettivät toisella jaksolla siinä määrin, että mies lensi toisella keltaisella pihalle ja huilaa näin lauantaina. Sime Vrsaljko on edelleen loukkaantunut. Kokonaisuudessaan Atleticon pakka näyttää tällä hetkellä oikein hyvältä ja joukkue lähtee hyvällä sykkeellä derbyyn.

Real Madrid on parantanut peliään kauden edetessä koko ajan. Kahdessa viime ottelussa Sevilla ja Osasuna eivät saaneet mahdollisuuksia Los Blancosin tiivistynyttä alakertaa vastaan. Myös Realin hyökkäystä on arvosteltu, mutta kylmä tilastofakta on, että Zinédine Zidanen suojatit ovat tehneet La Ligassa keskimäärin kaksi maalia per ottelu. Karim Benzema on tehnyt jo viisi liigamaalia ja on siis kiistaton Realin syömähammas.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä puolustuksen suhteen jiirissä, mutta myös maailmanluokan tulivoimaa löytyy. Pre-seasonilla joukkueiden välisessä harjoitusottelussa mätettiin peräti 10 maalia. Siihen tuskin tällä kertaa päästään, mutta pienesti kiinnostaa sijoittaa runsasmaalisuuteen tässä ottelussa. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,01.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO