Paris Saint-Germainin brasilialaistähti Neymar pelasi lauantaina kauden ensimmäisen ottelunsa, kun joukkue voitti Strasbourgin Ranskan Ligue 1:n viidennellä kierroksella 1-0.

Neymar, 27, halusi kesällä palata entiseen seuraansa Barcelonaan, josta hän siirtyi PSG:hen kaksi vuotta sitten. Seurat neuvottelivat Neymarin paluusta, mutta kaupan ehdoista ei päästy sopuun.

Brassihyökkääjä jäi sottaisan siirtosaagan jälkeen kiusalliseen tilanteeseen Pariisiin, jossa PSG:n omat kannattajat osoittavat mieltään häntä vastaan.

Lauantaina PSG:n kotiyleisö buuasi Neymarille, kun stadionin kuuluttaja kuulutti hänen nimensä. Yleisö jatkoi buuamista joka kerta, kun Neymar koski palloon. Katsomossa oli myös banderolleja, joissa luki vihamielisiä viestejä hänestä.

Neymar vastasi yleisön huutoihin toisen puoliskon lisäajalla. Hän ratkaisi ottelun PSG:n hyväksi akrobaattisella saksipotkumaalilla. Katsomosta kuului riemunhuutoja ja buuaksia brassitähden tuulettaessa sensaatiomaista osumaansa.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Neymar: “I feel so sad. Starting by now, I know each match I play will be like an away game for me”. 🇧🇷

Neymar myönsi ottelun jälkeen, että kannattajien reaktiot saivat hänet surulliseksi.

– Ymmärrän kannattajia ja tiedän, että se oli vaikeaa heille. Mutta tästä eteenpäin olen PSG:n pelaaja, kommentoi Neymar Goalin mukaan.

– Ei, minulla ei ole mitään erityistä viestiä [kannattajille]. Olen tottunut urallani siihen, että minulle buuataan.

– Tulen pelaamaan jokaisessa ottelussa kuin pelaisimme vieraissa. Se on sääli, minulla ei ole mitään kannattajia vastaan.

– Kaikki tietävät, että halusin lähteä. Minä sanoin ja toistin sen. En halua mennä yksityiskohtiin.

– Sivu on nyt käännetty. Olen PSG:n pelaaja ja aion antaa kentällä kaikkeni.