© Kuva: Juha Tamminen

Suomi – Italia: Huuhkaja-huuma jatkuu

EM-karsinnat
Suomi – Italia
Sunnuntai 08.09. klo 21:45

Voittoputkessa viilettävä Huuhkajat saa sunnuntaina kylään kovimman luokan vastuksen. Lohkoa puhtaalla pelillä johtava Italia saapuu Ratinan syksyiseen iltaan. Mökki tulee olemaan täynnä ja uusi kansanjuhla valmis alkamaan. Huuhkajat on saanut aikaan ennennäkemättömän huuman ja mikä parasta – paikka EM-turnauksessa on tällä hetkellä jopa todennäköinen.

Suomi pelasi Kreikkaa vastaan hyvällä itseluottamuksella. Kumpikaan joukkue ei luonut liiemmälti hyviä maalipaikkoja, mutta Suomi väläytteli muutaman kerran. Glen Kamara oli Kreikka-ottelun tärkein pelaaja: mies on Huuhkajien moottori ja hankki toisella puoliajalla rankkarin, jonka Teemu Pukki laittoi eleettömästi sisään. Markku Kanervan pelisysteemi toimii tällä hetkellä upeasti ja Suomea vastaan ei ole helppo tehdä maaleja. Suomen historiatilastot Italiaa vastaan eivät mairittele, mutta niille en anna sunnuntaina juurikaan arvoa. Tim Sparv on sunnuntaina pelikiellossa.

Italia on toki taitotasoltaan suoran mitan Huuhkajia edellä, mutta Armenia-ottelu nosti esiin muutamia kysymysmerkkejä. Italia ei ollut torstaina parhaimmillaan ja keskikentän tärkeä Marco Verratti sai korttitilin täyteen. Loukkaantuneina ovat mm. Giorgio Chiellini, Mattia De Sciglio ja Lorenzo Insigne. Nuoren polven tähdet Moise Kean ja Nicolo Zaniolo on komennettu U21 -maajoukkueen matkaan. Laatumiehiä riittää tietenkin kentällekin asti, mutta kyllä poissaolot vaikeuttavat Roberto Mancinin työtä.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinat ovat ottelun lopputulemista kiusallisen hyvin kohdallaan. Itse ennustan vähämaalista ottelua, jossa Italia on kaikesta huolimatta selkeähkö suosikki. Hieman yllättäen positiivista odotusarvoa löytyy tasapelistä. Jos ottelu etenee tasaisissa merkeissä, pistejako saattaa olla jopa molemmille joukkueille tyydyttävä vaihtoehto. Siispä lähden kevyellä vetosuosituksella Tasapeli kertoimella 3,50.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.